MOVE is een mobiele poetsploeg van monumenten en kerken.

Vzw Argos heeft jarenlange ervaring als poetsploeg in de niet-commerciƫle sector. Move telt nu ongeveer een 100-tal opdrachtgevers en kadert binnen sociale economie.

Onder begeleiding van onze werkvloerbegeleiders leren de deelnemers schoonmaaktechnieken en de nodige werkattitudes. We bieden kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We versterken onze deelnemers via begeleiding op maat en stimuleren we doorstroom naar een job binnen het reguliere arbeidscircuit.

Naast tijdelijke tewerkstelling is er binnen de poetsploeg ook ruimte voor deelnemers die werkplekleren willen volgen binnen de schoonmaaksector.

Daarnaast leveren we een bijdrage aan de zorg van het cultuurhistorische patrimonium. Wij bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze service passen we aan op maat van de klant;
Onze voornaamste opdrachtgevers zijn kerkfabrieken, openbare besturen, vzw's, syndics... en situeren zich in West-Vlaanderen.

Welke taken kunnen wij uitvoeren? Onderhoud van vloer (dweilen, moppen, schuurschropmachine), afstoffen meubilair, wegnemen van stofnetten en spinnenwebben, stofzuigen van tapijten, onderhoud van sanitair, wassen van deuren en ramen, hout en koper boenen, onderhoud van specifieke ruimtes (sacristie, doksaal, portaal...), verwijderen van kaarsvet en andere taken op aanvraag.
"Wij zijn heel tevreden over Argos vzw. Alles wat gevraagd wordt, wordt grondig gedaan. Ze doen meer dan er gevraagd wordt."
Annemie Rosseel - Kosteres Sint-Pieterskerk Ieper - Pastorale Eenheid OLV Ieper

"Wij houden er aan om deze ploegleider samen met de ganse ploeg te feliciteren met het uitstekende resultaat! Alles is tot in de puntjes verzorgd, de stoelen gelijnd, alle ramen, elk hoekje of kantje, niets werd over het hoofd gezien. Deze ploeg verdient een pluim!!"
Marc Cremmery - Kerkfabriek Sint-Laurentius, Klerken - Decanaat Diksmuide


Wilt u meer informatie of een offerte opvragen voor uw locatie?

Neemt gerust contact op met Nicolas Janssens.